Search This Blog

datang melawat

Rakan Blogger

About Me

My photo
kangar, perlis, Malaysia
Assalamualaikum... terima kasih pada yang sudi datang menjenguk blog saya... Nama sebenar Nor Asmah Binti Hussin... Nama Blogger saya Hang Li Po... Kenapa Hang Li Po??? hehe sebab saya Sepet... tapi sepenuhnya melayu ok.... Anak kepada En Hussin Dan Puan Maznah... Isteri kepada En NorHafifi Bin Abdul Muthalib... Ummi Kepada Muhammad Aiman Hakim dan Afrina Zara Batrisyia.... Kakak Kepada Amirah dan Afiqah Najihah.... penulisan adalah minat saya... sebarang pertanyaan bolehlah email kepada saya norasmah2787@gmail.com.... sekian terima kasih

Wednesday, March 30, 2011

Adakah perlis bakal banjir lagi???



Assalamualaikum... selamat petang semua...
Harap anada semua sihat hendaknya...
hari ni cuaca kat perlis dingin ja... ujan dah 2 hari turun xhenti-henti...
kemungkinan kampung Li po akan banjir lagi...
sebahagian negeri perlis sudah Banjir...
Alhamdullillah setakat ini Kampung Li po Masih dalam keadaan berjaga2...
apa pun tido malam xleh nyenyak2 sgat...
nnt sedar2 dah tidur dalam air...
apapun Li po Harap kali ni banjir xkan melanda Kampung Baru Long Boh..
bagi mangsa2 banjir di negeri perlis yg Berada dipusat
 pemindahan Harap bersabar dengan Ujian Alla ini...
Allah menguji setakat kemampuan hambaNya saja...
sekian dulu untuk kali ini...
sekian..


Sweet, hang Li Po
30 March 2011, 7.59 pm
banjir...

Thursday, March 17, 2011

Result oh Result...



Assalamualaikum w.b.t... 
hai semua... hari yang ceria...
Alhamdullillah Syukur sangat2 kepadaNya...
Tima kasih ya Allah kerana memberi rahmat ini kepada Hambamu...
Aku bersyukur sangat2...
untuk pengetahuan anda semua,
hari ni result exam PJJ Li po keluar...
Alhamdullillah Li po Lulus smua dengan baik...
terima kasih kepada semua yang menyokong dan memberi semangat untuk Li po lebih berjaya...
terima kasih buat Mak Ayah, kakak, adik2, akim, kaka long, n my dear Pakcik...:-)
terima kasih ya!! 
Li po bersyukur sangat kerana result Li po kali ni dapat membaiki result yang sem lepas...
buat anda semua yang selalu memberi semangat utk Li po,
Li po ucapkan terima kasih semua...

sekian dulu untuk kali ini...

daa...



Sweet, hang Li Po
17 March 2011, 8.20 pm
Alhamdullillah...

Saturday, March 12, 2011

hubungan kekeluargaan yang amat membahagiakan...



Assalamualaikum w.b.t
hai semua... malam yang ceria... 
mlm ni Li Po baru je blik dari makan malam di Samudera Curry House...
sangat2 seronok makan2 kat situ..
layanan yang sangat2 bagus dengan harga yang berpatutan...
so untuk anda semua... layan jer pict2 kt bawah 2 ek...























sekian dulu untuk kali ini... daa




Sweet, hang Li Po
12.37 am 13 Feb 2011
kekeluargaan...

Saturday, March 5, 2011

Berbicara lagi..



Assalamualaikum w.b.t dan selamat petang semua...
hai semua... berbicara lagi buat kesekian kalinya...
hari ni Li po xnk luah kan apa yg li po rasa...
nk simpan smuanya rapat2...
biarlah utk kali ini ianya menjadi rahsia Li po sorang saja...
so untuk anda semua layan je lagu ni ek...
khas boo wat anda yg sudi jenguk sini...




SEKIAN untuk kali ini.. selamat berhujung minggu...




Sweet, hang Li Po
12.06 am 06 Feb 2011
rahsia  hati yang tak bisa diungkap...

Usia My Life

Daisypath Friendship tickers

Saat Cinta Bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Aiman Hakim

Daisypath Happy Birthday tickers

Afrina Zara Batrisyia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers