Search This Blog

datang melawat

Rakan Blogger

About Me

My photo
kangar, perlis, Malaysia
Assalamualaikum... terima kasih pada yang sudi datang menjenguk blog saya... Nama sebenar Nor Asmah Binti Hussin... Nama Blogger saya Hang Li Po... Kenapa Hang Li Po??? hehe sebab saya Sepet... tapi sepenuhnya melayu ok.... Anak kepada En Hussin Dan Puan Maznah... Isteri kepada En NorHafifi Bin Abdul Muthalib... Ummi Kepada Muhammad Aiman Hakim dan Afrina Zara Batrisyia.... Kakak Kepada Amirah dan Afiqah Najihah.... penulisan adalah minat saya... sebarang pertanyaan bolehlah email kepada saya norasmah2787@gmail.com.... sekian terima kasih

Monday, February 2, 2015

2nd Anniversary...

Lagu HatiKu: My All
NyaNyian HatiKu : Bercinta Dengan Encik Suami Hingga Syurga...
Assalamualaikum w.b .t
 anda semua sihat... hehe Alhamdullilah Li Po sihat... 
semenjak 2 menja ni mood bunga2 skit... ye la mood bercinta lepas kawen dan masuk 2 tahun tau...
bukan senang nak melayari bahtera rumah tangga mesti ada dugaan dan cabaran... Alhamdullilah kami lalui dugaan bersama... terima kasih la kat encik suami yg sgt2 faham perangai Li Po... biasa la Li Po ni kan manja skit... hehe apa pun banyak perkara yang mengajar Li pO jadi lebih matang n kurang la ckit manja tu... hehehe apa pun korang kena terima pasangan korang seadanya... baik buruk sikap nya kita tegur supaya rumah tangga kita bahagia selalu... jangan sesekali kutuk pasangan dekat sesiapa pun... itu semua adalah rahsia rumah tangga korang... lalui alam rumah tangga dengan penuh kesabaran kerana kawan Li Po penah nasihat kesabaran sangat penting untuk fasa pertama perkahwinan iaitu 5 tahun pertama perkahwinan... so atas nasihat itu Li Po lalui semua ujian yang tak seberapa dengan penuh kesabaran... Insyaallah Allah akan pe;ihara rumah tangga kita...

so.. jum layan cita 01\02\2015 semalam.. kitaorg celebrate la ckit2 sempena 2 tahun bersama...
pagi Encik suami bawak ayah (Mentu) pergi panggil kenduri ada berbaki ckit lagi.. ni untuk kenduri adik ipar lipo time raya cina nanti... tgh hari Li po n encik suami plak panggil kwan2 n sedara belah Li po... ok mlm lepas magrib terus kita org pergi Aeon Big utk celebrate kat sana... dr time bertunang smpai dah ada anak sorang tmpt yg kami selalu mkn adalah chicken rice shop... rasa puas mkn.. yela kami ni tekak melayu... western ni sekali sekala ja... semalam 1st time mkn mcm xbpa best sgt CRS kat Aoen Big Alor Setar ni... kat illage Mall SP n Queensbay Mall Penang.. tempat mkn kat sini pun mcm serabut... so encik suami cakap mkn je la nnt kek yg kami beli kat kek sayang tu potong ja kat rumah... hehehe

so layan ja gambar semalam yer....

baru bagun tidur sopan lagi duk dlm stroler...

steady ja Abi mithali tolak ank...hehehe



makanan Abi

makanan Ummi


Ummi klau bab makan tak tengok kiri kanan dah...

kenyang makan...hehe



senyum dapat makan... tembam!




duk pikiaq nk mkn apa la tu

alaaa makanan adik tak ada ker???


dapat idea nk kucar kacirkan meja....hehe

alalalala.....


ok lepas mkn kena lap mulut tau...hehe


haruslah 2 batang lilin...hehehe






ececece




alalala



kek yg sgt sedap!!


serasi bersama... hihi




sekian dulu... bye

Usia My Life

Daisypath Friendship tickers

Saat Cinta Bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Aiman Hakim

Daisypath Happy Birthday tickers

Afrina Zara Batrisyia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers