Search This Blog

datang melawat

Rakan Blogger

About Me

My photo
kangar, perlis, Malaysia
Assalamualaikum... terima kasih pada yang sudi datang menjenguk blog saya... Nama sebenar Nor Asmah Binti Hussin... Nama Blogger saya Hang Li Po... Kenapa Hang Li Po??? hehe sebab saya Sepet... tapi sepenuhnya melayu ok.... Anak kepada En Hussin Dan Puan Maznah... Isteri kepada En NorHafifi Bin Abdul Muthalib... Ummi Kepada Muhammad Aiman Hakim dan Afrina Zara Batrisyia.... Kakak Kepada Amirah dan Afiqah Najihah.... penulisan adalah minat saya... sebarang pertanyaan bolehlah email kepada saya norasmah2787@gmail.com.... sekian terima kasih

Thursday, January 7, 2010

tragedi semalam....

hai semua..
hmmm... sebenarnya Li po agak sibuk ari ni... mcm2 nk kn wat... rasa tension sgt...
so migrain pun dtg la.... tp Li po kn bertahan gak smpai kul 6.. kali ni Li po nk ceritakan hal yg terjadi semalam... kisah di mana Li po kena marah dengan seorang perempuan yg xtahu malu... boleh dia call Li po dan marah2 Li po... katanya Li Po gangu pakwe dia... Pastu Li po pun tnya la Pak we dia tu nama apa... bla dia ckp nama pakwe terkejut beruk Lipo... nk tau knp??? sb Pakwe dia tu sebenarnya Xpakwe Li po... xker gile dh la ambik pakwe Li po pastu call mrh2 Li po lak... xbermoral langsung perempuan mcm tu... dia ingt dia bagus sgt... klau mcm tu perangai msti xlama la couple ngn dia tu... hehehe Li po tau la... nasib la Li po jenis xtau mrh, klau x...hehehe berkecai lubang telinga dia... so Li p[o nk nasihantkan kpda smua perempuan jgn lah berperangai mcm tu... klau Li po jd lelaki pun xnk wat bini... bkn stok tuk wat bini la klau perempuan mcm tu...hehehe... so...
para pemuda di luar sana Li po nasihatkan klau nk cari calon wife, carilah perempuan yg boleh jadi teman dikala ssh n senang, yg bleh jd anak perempuan yg baik kepada mak ayh kamu, ibu yg penyanyang kepada ank2 kamu..... dan perempuan yg boleh jadi isteri yang solehah kepada kamu... cewah2 mcm ustazah la plak... hehehe tp btol kan klau nk cr pasangan biar yg btol serasi n faham kita.... ok2 dah stop ckp pasal ni...
kl ah Li po nk siap kan asgmnt ckit g pastu jap g nk blik...hehehe
jumpa lg... daaaa...


sweet, Hang Li po...
4.49 pm 07/01/2010
skd

No comments:

Usia My Life

Daisypath Friendship tickers

Saat Cinta Bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Aiman Hakim

Daisypath Happy Birthday tickers

Afrina Zara Batrisyia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers