Search This Blog

datang melawat

Rakan Blogger

About Me

My photo
kangar, perlis, Malaysia
Assalamualaikum... terima kasih pada yang sudi datang menjenguk blog saya... Nama sebenar Nor Asmah Binti Hussin... Nama Blogger saya Hang Li Po... Kenapa Hang Li Po??? hehe sebab saya Sepet... tapi sepenuhnya melayu ok.... Anak kepada En Hussin Dan Puan Maznah... Isteri kepada En NorHafifi Bin Abdul Muthalib... Ummi Kepada Muhammad Aiman Hakim dan Afrina Zara Batrisyia.... Kakak Kepada Amirah dan Afiqah Najihah.... penulisan adalah minat saya... sebarang pertanyaan bolehlah email kepada saya norasmah2787@gmail.com.... sekian terima kasih

Wednesday, December 7, 2011

Ombak Rindu


Assalamualaikum W.B.T
N3 yang ke3 untuk hari ni...
hari tak berapa sibuk boleh r meluah kat sinikan... hehehe
kalau mcm kelmarin mmg xsempat r...
korang dah tengok lum OMBAK RINDU??
Li po dah tengok pada hari ke 2 Tanyangan Ombak Rindu...
Siap tengok midnight g... memang best la...
tapi Li po bagi 4 * dari 5 *...
sebabnya filem ni banyak skip dari kisah sebenar dari dalam Novel...
antara part yang xda dalam Filem ialah:
- izzah kena dera dengan Bapa Tiri dia
- Izzah melanjutkan pelajaran kat Johor
- izzah berkerja kat syarikat lain n ada sorang kawan sekerja suka kat izzah...
- izzah ada kawan yang selalu ambil berat hal dia dari waktu stdy kat johor..
- izzah keguguran waktu jatuh kejar hariz..

itu ja r yang Li po perasan pun part yan gada dalam novel tapi tiada didalam Filem...
mana mungkin nak Filemkan sebuah novel.. kalau sebuah novel difilem kan n xda sedikit pun part yang tinggal mesti makan masa 3 or 4 jam...


***
emosi time tengok Ombak rindu:
Li po menangis bukan sebab sedih cita 2 tapi sedih sebab 
sedikit hidup Li po mcm da dalam Filem tersebut..
hehehe bukan berhayal tapi bila dihayati apa yang difilemkan itu dah Li po lalui...
apa pun sangat2 seronok filem OMBAK RINDU...
sekian 
terima kasih

5 comments:

Anonymous said...

http://www.louis-vuitton-replica-handbags.org/ Louis Vuitton Replica

Anonymous said...

http://www.replica-handbags.us/

Anonymous said...

http://www.hermeskelly4u.com/ Hermes Belt

Anonymous said...

http://www.kellyhermes.com/ Hermes Birkin

Anonymous said...

http://www.wwwhermeshandbags.com/ Hermes Birkin

Usia My Life

Daisypath Friendship tickers

Saat Cinta Bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Aiman Hakim

Daisypath Happy Birthday tickers

Afrina Zara Batrisyia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers