Search This Blog

datang melawat

Rakan Blogger

About Me

My photo
kangar, perlis, Malaysia
Assalamualaikum... terima kasih pada yang sudi datang menjenguk blog saya... Nama sebenar Nor Asmah Binti Hussin... Nama Blogger saya Hang Li Po... Kenapa Hang Li Po??? hehe sebab saya Sepet... tapi sepenuhnya melayu ok.... Anak kepada En Hussin Dan Puan Maznah... Isteri kepada En NorHafifi Bin Abdul Muthalib... Ummi Kepada Muhammad Aiman Hakim dan Afrina Zara Batrisyia.... Kakak Kepada Amirah dan Afiqah Najihah.... penulisan adalah minat saya... sebarang pertanyaan bolehlah email kepada saya norasmah2787@gmail.com.... sekian terima kasih

Thursday, March 11, 2010

Li Po kemek kan keta...;-(

salam hi-tea... harap smuanya sihat hendaknya hari..
hari ni Li po nk cita kejadian pg td yg membuatkan hidup Li po Kelam kabut...hehehe
pagi tadi Li po da meeting dengan KPDNKK kul 9 pagi, so terpaksa la li Po g keja lebih awal dari hari2 biasa... Lagi pun li po kena g ofis dulu tuk Print sebutharga yang nak bwak g meeting nnt...
so dalam kul 7.45 am Li po pun kuar la ngnn akim.. di sebabkan Li po g keja awal, terpaksa la g antar akim sek... kejadian ni berlaku waktu li po nk msuk dalam kwasan sek akim la... li po salah msuk dan menyebabkan pintu keta sebelah kiri terkena pintu pagar dan kemet..huhu tu la kejadian pagi tadi yang mengharu birukan hidup li po pg ni... tp tdi lpas meeting li po terus g kdai n repair ckit keta tu... n alhamdullilah dah ok ckit... tp kesan kemek tu da nmpk gak ckit-ckit...
apapun lpas ni lipo kn la lbih berhati-hati...hehehe
pk la ini saja cerita li po tuk kali ni... nnt klau mlm da idea li po coret kan lg... sehingga bertemu kembali... bye n salam..;-)




selepas di baiki...





sweet, hanglipo
6.12pm 11032010
home

Usia My Life

Daisypath Friendship tickers

Saat Cinta Bersemi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Muhammad Aiman Hakim

Daisypath Happy Birthday tickers

Afrina Zara Batrisyia

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers